دکتر اکبر فتوحی: اگر فرهنگ مکتوب سازی را در ساختار مدیریتی اجرا کنیم می توانیم مطمئن باشیم که بهینه و کارآمد مدیریت می کنیم
استاد اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت در پایان گفتوگوی خود با مستندسازان پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: ما باید از فرهنگ شفاهی به سمت فرهنگ مکتوب برویم و هر آنچه می خواهیم انجام دهیم مکتوب کنیم و به رویت و داوری همگان بگذاریم و بر سر آن تفاهم و توافق ایجاد کنیم.
وی که برای گفتوگو به استودیو شفآ (شجاعان فداکار آگاه) به طبقه هشتم ساختمان مرکزی دانشگاه آمده بود، با اشاره به اقدام روابط عمومی در مستندسازی تجربیات کووید ۱۹ گفت:
موفقیت در سازمان های بزرگ فقط از طریق مکتوب سازی است که شما به آن مستندسازی اطلاق می کنید. ما باید از فرهنگ شفاهی به سمت فرهنگ مکتوب برویم و هر آنچه میخواهیم انجام دهیم مکتوب کنیم و به رویت و داوری همگان بگذاریم و بر سر آن تفاهم و توافق ایجاد کنیم. بعد آنچه را تفاهم، میثاق و مکتوب کرده ایم با هم اجرا کنیم و بعد دوباره برویم موفقیت ها و شکست ها را مکتوب کنیم.
دکتر فتوحی افزود: اگر این فرهنگ مکتوب سازی و مستندسازی را در ساختار مدیریتی پیگیری کنیم آنوقت می توانیم مطمئن باشیم که بهینه و کارآمد مدیریت می کنیم منظورم این است که اگر این کار را بکنیم اثربخشی آن بیشتر می شود زیرا تا زمانی که کارهای مدیریتی را مکتوب و مستند نکنیم مطمئن نیستیم که بهترین مسیر را با عقل جمعی توافق کرده ایم و پیموده ایم و اینکه آیا آنچه را انجام داده ایم درست انجام داده ایم یا خیر.
استاد اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت گفت: کشور ما شاید بزرگترین واقعه را در طی دهه های اخیر و آینده اش تجربه کرده که در آن موفقیت ها و شکست هایی داشته ایم و اشتباهاتی کردیم و یا تصمیم های درستی گرفتیم که اگر آنها را مکتوب کنیم و روی مکتوبات بحث کنیم می توانیم به درس آموخته هایی تبدیل کنیم که نخواهیم در آینده آن را تکرار کنیم وگرنه فراموش می کنیم.
وی درباره سوالات این مستند و فضای استودیو شفآ گفت: به نظر من سوالات خوب بود اما وابسته به مخاطب می توان بحث های ریزتر و فنی تر کرد. قطعا مخاطب شما سیستم دانشگاه و مدیریت دانشگاه است اما می توان روی جزئیات هم بحث کرد. فضای استودیو هم خیلی خوب بود که جای قدردانی دارد.
نظر دهید